Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

W stacji nei ma dysku. Włoż dysk do stacji....

Forum dyskusyjne poświęcone programowi Pajączek 5 NxG. Wysyłaj tutaj tylko wiadomości dotyczące tego programu.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

W stacji nei ma dysku. Włoż dysk do stacji....

Postprzez WiruSSS » 15 lipca 2006, o 21:21

Co to do [cenzura] jest ???
wczoraj miałem taką sytuację, pracuje sobie w pajączku niczego sobie ...w pewnym momencie wyciągam płytę z napędu DVD którea nie miałz az pajączkiem nic wspólnego ..zerszta była czysta, chciałem na nią caś wypalić ale zrezygnowałem więc wyciągam płytę a tu ..pajączek wywala błedy że brak dysku. i przy jakiejkolwiek operacji znów (na zapis dokumentu) ...wkładam jakąkolwiek płytę i wszystko gra ..poza tym że co chwile szaleje napęd DVD jakby pajączek sprawdzał czy ta jest pł[email protected]#?$!?
..pomyslałem dziwny zbieg okoliczności ,,,ale dziś wysiadłem jak było znów to samo tyle że z dyskietką.
Miałem wlączonego pajączka ...potrzebowałem coś przenieść z innego kompa (nic co miałoby jakikolwiek związek z pajączkiem) skopiowałem zawartość na pulpit i wyciągam dyskietkę. ico ? ....głupi pająk wywala błedy prz zapisie otwartego dokumetu ...oczwywiścei włożenie jakiejkolwiek dyskietki pomaga tyle że teraz pająk przy praktycznie kazdej operacji miesz dyskietką??!#[email protected]#?
o co tutaj [cenzura] chodzi

..wpierw chore zużecie porcesora ,teraz to ..jużnie mam siły to tego [cenzura] programu ...przesiadam się na notatnik

[edit]
dodam ze jedynie reset kompa pomaga ...restart samego pajączka nie pomaga!!!!!!!

[edit]
suuupeeer1 ..własnie zauważyłem że pajączek zawze miesza dyskietką przy rożnych operacjach. jednak dopoki nie włożę jakiejś dyskietki to nie wyala błędów ..maasakraaa!!! ..po co to robi?
WiruSSS
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 22
Dołączył(a): 12 września 2005, o 16:30

Postprzez WiruSSS » 20 lipca 2006, o 19:06

no możę szanowni autorzy by napisali co mam z tym zrobić!!! w końcu niemało zaplaciłem za ten program!!!???
WiruSSS
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 22
Dołączył(a): 12 września 2005, o 16:30

Postprzez comzit » 27 lipca 2006, o 19:59

No w tym wypadku moze to nie byc wina Pajączka.
Może masz wirusa?
comzit
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 58
Dołączył(a): 18 listopada 2003, o 12:57

Postprzez WiruSSS » 2 sierpnia 2006, o 10:45

WiruSSS
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 22
Dołączył(a): 12 września 2005, o 16:30

Postprzez comzit » 7 sierpnia 2006, o 13:50

comzit
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 58
Dołączył(a): 18 listopada 2003, o 12:57

Postprzez platekr » 7 sierpnia 2006, o 18:45

Widzi Pan tekst "[cenzura]" w oryginalnym poście ? W tym miejscu znajowały się przekleństwa. Nie mam zamiaru wdawać się w żadne dyskusje ani pomagać w rozwiązywaniu problemów (nota bene nie związanych z Pajączkiem) przy takim sposobie zadawania pytań. A poważania nie można sobie zaskarbić ani rynsztokowym słownictwem ani agresywnością wypowiedzi. Nie można go sobie również kupić.

Co do Pana z kolei osoby, to proszę, aby swoje frustracje i negatywne emocje, rozładowywać w innym miejscu. Nie jestem jedynym, który zauważa agresywny ton Pańskich wypowiedzi.

Wątek zamykam. Proszę go nie kontynować w innym miejscu, bo i tak nie mam już nic do dodania, ani nie mam zamiaru wdawać się z Panem w dyskusję. Już kiedyś to zrobiłem i nie zdało się na wiele. Zainteresowanych zachęcam do poszukania na forum postów i odpowiedzi dla użytkownika comzit.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland


Powrót do Pajączek 5 NxG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron