Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 14 maja 2025, o 18:37

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

http://f4a.pl - Files for all

Więcej : http://f4a.pl - Files for all | Wyświetlone : 8551 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

pstutorials

Więcej : pstutorials | Wyświetlone : 3925 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaznaczanie zmiennych i znaki "!" "?" &q

Witam!
Od samego początku pracą z Pajączkiem mam problem z zaznaczaniem zmiennych w warunkach i wstawkach np.<?=$key?>.
Nie raz wyło to powodem głupich błędów w moich skryptach.
Po dwukliku zaznacza się zmienna razem z "?" tak samo jak i z "!" np. w warunkach if($zm!='x').
Z tego co szukałem nie znalazłem takiej opcji w ustawieniach co by to zmienić.

Jeszcze mam propozycję na przyszlość,aby można było ustawiać w opcjach jakie znaki (przedział) znaków jest zaznaczany ...
Więcej : Zaznaczanie zmiennych i znaki "!" "?" &q | Wyświetlone : 4446 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

wirtualnareklama.pl

Witam wszystkich,

Zapraszam do odwiedzenia i oceny http://www.wirtualnareklama.pl

Jak oceniacie ten pomysł?
Jak oceniacie wygląd serwisu?
Jak szybko ładuje się strona na waszym kompie?

Pozdrawiam.
Więcej : wirtualnareklama.pl | Wyświetlone : 4368 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem z google

Więcej : problem z google | Wyświetlone : 5499 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[sesje] HELP

Więcej : [sesje] HELP | Wyświetlone : 5440 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wieszanie się przy zapisywaniu

Więcej : Wieszanie się przy zapisywaniu | Wyświetlone : 3584 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

[Flash] Wersje - wyjasnienie

Więcej : [Flash] Wersje - wyjasnienie | Wyświetlone : 8369 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

niedociągnięcia i propozycję

Witam!
Jestem zadowolony z użytkowania pajączka, ale ma i małe niedociągnięcia które chciałbym tu przedstawić:
1) Trzeba odświeżać/zmienić wartość przy nowym uruchomieniu "Sprawdzaj czy zmieniono poza edytorem" aby działało poprawnie. Gdy dojdzie do zmiany danego pliku powinno zapamiętać numer lini a nie skakać do poczatku dokumentu.
2) w inspektorze CSS przy edycji gdy są rozwinięte parametry przekręcenie rolerem w myszcze na oknie insektora (obok listy) powoduje na stałe wyświetlanie listy parametrów, nawet gdy zamknie się ...
Więcej : niedociągnięcia i propozycję | Wyświetlone : 6224 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039