Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 24 maja 2025, o 19:39

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Radio w Necie

Chce zalożyc radio w necie jak to zrobić
Więcej : Radio w Necie | Wyświetlone : 5912 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

co to za blad

Więcej : co to za blad | Wyświetlone : 6115 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czy coś takiego jest?

mam jakiś tam text:

$zmienna="PHP to mój ulubiony język skryptowy";

i chcę w nim wyszukać tylko słowo "PHP" i "język".

Czy jest jakaś funkcja w PHP?
Więcej : Czy coś takiego jest? | Wyświetlone : 3714 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak przekazać....

Chciałbym przekazać wartość o ilości bitów kolorów z JavaScript do zmiennej PHP w cookie:

<SCRIPT language=JavaScript>
<!--HIDE
document.write (screen.colorDepth)
else document.write ("?");
//-->
</SCRIPT>

$nazwa="cookie";
$wartosc= ?? // co tu wpisać
$czas=time()+3600;
setcookie($nazwa, $wartosc, $czas);

Ale jak przepisać wartość (to co da mi polecenie w JS document.write (screen.colorDepth) ) do zmiennej w PHP #wartosc

A może mi ktoś podpowie jak przekazać automatycznie wartość w JS do cookie w JS

Z góry dziękuję
Więcej : Jak przekazać.... | Wyświetlone : 5036 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

$dbc = mysql_connect

Więcej : $dbc = mysql_connect | Wyświetlone : 3335 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Co zrobić?

Więcej : Co zrobić? | Wyświetlone : 3203 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pytanie.

Więcej : Pytanie. | Wyświetlone : 9654 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

<table style="padding:12px;>

Więcej : <table style="padding:12px;> | Wyświetlone : 5227 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039