Switch to full style

Teraz jest 5 maja 2025, o 14:46

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

www.joytavel.pl

Przedstawiam pierwsza wersje (bedzie rozszerzona) strony Biura Podroży http://www.joytravel.pl/.

Intersuje mnie szczegolnie poprawnosc w IE6,7, 8.

A szczegolnie strony (zastosowano skrypty formatujace formularz - mimo ze zawsze bylem krytyczny do takich rozwiazan...):
http://www.joytravel.pl/zlec_wyszukanie_oferty

Po wielu bojach stacilem cierpliwosc i wylaczylem dla IE (do v.7) skrypt do "upiekszania" :? formularzy.
Wiecej chyba sie nie dam naciagnac na takie "okraglosci" jak zawsze wiecej z tym problemow niz korzysci (gryza ...
Więcej : www.joytavel.pl | Wyświetlone : 9586 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Współpraca P5 Pro z CSE HTML Validator

Witam

Do tej pory działało to tak: robiłem stronę w Pajączku, wybierałem z dodatkowych narzędzi CSE Html Validator (mam pełną wersję standard) i CSE otwierał mi się z walidacją tej strony. I tak było bardzo dobrze. Potem zainstalowałem nowe wersje i Pajączka i CSE i teraz zamiast CSE otwiera mi się notatnik z wynikiem walidacji...
Próbowałem zmian w opcjach CSE, ale jak na razie nic z tego nie wyszło.
Może ktoś z Was miał podobny ...
Więcej : Współpraca P5 Pro z CSE HTML Validator | Wyświetlone : 3969 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

www.AproMedia.pl - Internet, Tworzenie Stron WWW

Chciałbym przedstawić do oceny mój serwis dostępny pod adresem www.apromedia.pl. Tematyka serwisu to internet a szczegółowo mówiąc tworzenie stron internetowych. Na stronie znajdują się także aktualne informacje prasowe. Właśnie przygotowuję wersję serwisu rozbudowaną o narzędzia społecznościowe, tak że każdy twórca startupów będzie mógł pokazać innym swoje osiągnięcia.

W skład serwisu AproMedia wchodzi także serwis mobilny dla użytkowników telefonów komórkowych dostępny pod adresem: mobi.apromedia.pl

Pozdrawiam
Marcin Jankowski
...
Więcej : www.AproMedia.pl - Internet, Tworzenie Stron WWW | Wyświetlone : 4671 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Błąd po aktualizacji do PPRO 5.9.0

Witam,

Po uruchomieniu dzisiaj pająka wyskoczył komunikat o nowej wersji. Długo sie nie zastanawiając kliknąłem opcję zobacz po czym ściągąłem najnowszą wersję. Jakie było moje rozczarowanie, kiedy po instalacji program się zawiesił nie odpowiadał. pokazało się jedynie okienko pierwze uruchomienie pajaczka. Po czym komputer mi się zawiesił i restart pomógł. Po uruchomieniu sytuacja się powtórzyła (screen w załączniku).

Zainsalowałem więc program ponownie, i to samo, odinstalowałem wszystko i ponownie zainstalowałem - nic nie dało, ciągle ...
Więcej : Błąd po aktualizacji do PPRO 5.9.0 | Wyświetlone : 6502 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problemy po aktualizacji do 5.9.0

Więcej : Problemy po aktualizacji do 5.9.0 | Wyświetlone : 7046 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem po aktualizacji 5.7.1->5.9.0

Więcej : Problem po aktualizacji 5.7.1->5.9.0 | Wyświetlone : 4666 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

konfiguracja pająka

Więcej : konfiguracja pająka | Wyświetlone : 3166 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Propozycje zmian w interfejsie Pajączka

Więcej : Propozycje zmian w interfejsie Pajączka | Wyświetlone : 67557 | Odpowiedzi : 60 | Dział : Pajączek 5 NxG

Błąd w nawigatorze i w podpowiedziach funkcji -zwieszka kom.

Witam!

Ucieszyłem się bardzo na wieść, że została wydana nowa wersja Pajączka bo w tamtej były pewne błędy które mnie delikatnie bulwersowały, ale jak zainstalowałem najnowszą 5.9.0 no to porażka... nie da się pracować!!
Szacunek duży dla programistów bo jak wiadomo nie ma programów bez błędów ale testerów to od razu do zwolnienia!!

1) Przy uruchomieniu nawigatora Ctrl+7 wywala się gdy albo piszemy "<? ?>" albo jest już gdzieś, a nawigator musi zanalizować i przełączyć ...
Więcej : Błąd w nawigatorze i w podpowiedziach funkcji -zwieszka kom. | Wyświetlone : 3667 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039