Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 19 maja 2025, o 01:53

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Zmiana zaznaczonego tekstu

Więcej : Zmiana zaznaczonego tekstu | Wyświetlone : 3223 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pierwsza pomoc

Więcej : Pierwsza pomoc | Wyświetlone : 6955 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Różnica IE i Mozilla

Więcej : Różnica IE i Mozilla | Wyświetlone : 5066 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

enter w mailu

Więcej : enter w mailu | Wyświetlone : 3769 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Śmieciarek a Opera

Witam,

Zainstalowałem sobie wersję testową Śmieciarka 1.2. Od dłuższego czasu walczę z konfiguracją Śmieciarka i klienta poczty w Operze i do tej pory nie odniosło to skutku.

Pozostałe programy:
Firewall: Sygate Personal Firewall 5.6 build 2808
Antywirus: AVG Free Edition 7.1.371

Śmieciarek jest dopuszczony na firewallu do łączenia się z Internetem.
W ustawieniach skanera antywirusowego dla POP3 używany jest port 10110.

Próbowałem już wielu kombinacji (na dwóch kontach pocztowych - na Interii i Tlenie). Niby ...
Więcej : Śmieciarek a Opera | Wyświetlone : 9505 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

Kilka uwag

Witam,
Mam kilka uwag, co do Galernika.

1. Opcja "Nie przetwarzaj ponownie tych samych obrazkow" chyba nie dziala. Chyba, gdyz nie jestem pewien, czy jej dzialanie ma polegac na tym, ze obrazki raz obrobione w zapisanej galerii nie beda ponownie przetwarzane. W pomocy nie znalazlem o tym ani slowa.

2. Publikowanie troszke szwankuje. Wydaje mi sie, ze problem lezy w pomijaniu plikow juz bedacych na serwerze. Jesli raz uzyje tej opcji, to kolejne proby publikacji ...
Więcej : Kilka uwag | Wyświetlone : 11182 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Inne nasze programy

Kompresja i znak wodny

Więcej : Kompresja i znak wodny | Wyświetlone : 7316 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Pajaczek portable?

Więcej : Pajaczek portable? | Wyświetlone : 3592 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

strona bez linków

Więcej : strona bez linków | Wyświetlone : 2475 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Widoczne przesunięcia

Ćwicze sobie tego HTML-a ćwicze i cały czas mnie zaskakuje. A naprzykład.
Oto jakaś tam stronka http://vilano.w.interia.pl/germany2006/index.html. Oczywiście nie bierzcie pod uwagę zawartości i grafiki. Ona jest tyllko do cełów ćwiczebnych.
Po lewej stronie jest lista.
Zauważyłem iż w IE oraz w Mozili lista ta znajduje się w innym położeniu. Co trzeba zrobić, żeby lista ta była dokładnie w tym samym miejscu i w I.E. i w Mozili i w innyc przeglądarkach. Zanzaczam że chcę ...
Więcej : Widoczne przesunięcia | Wyświetlone : 7060 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039