Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 24 maja 2025, o 13:43

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Automatyczna podmiana zdjęć.

Więcej : Automatyczna podmiana zdjęć. | Wyświetlone : 9251 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dla bardzo początkujących

Listy i IE

Więcej : Listy i IE | Wyświetlone : 7075 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Firefox i scroll

Więcej : Firefox i scroll | Wyświetlone : 14377 | Odpowiedzi : 21 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem z zapytaniem SQL

Więcej : problem z zapytaniem SQL | Wyświetlone : 2667 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem Z The Bat 3.0

Mam problem z wysyłaniem poczty w programie The Bat 3.0 prof. Poczta ściąga się bez problemów poprzez śmieciarka, lecz niestety nie mogę wysyłac poprzez SMTP. Nie zmieniałem żadnych ustawien, program Śmieciarek skonfigurowałem zgodnie z wskazówkami ( Serwwer POP3 127.0.0.1 i separator: w nazwie użytkownika) nie mam właczonej autoryzacji SMTP, sciągałęm wczesniej pocztę na zwykłaych portach bez problemu, lecz teraz mi wyskakuje error że mam ustawić uwierzytelnianie. Po odpowiednich zabiegach dalej nie mogę ściągnąć poczty anie ...
Więcej : Problem Z The Bat 3.0 | Wyświetlone : 11168 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inne nasze programy

menu jak zmienic

zrobić wiem jak ale niewiem jak zrobic zeby takie menu jak wy macie tu na forum zeby ono otwieralo sie do gory a nienadul po najechaniu kursorem na nie
Więcej : menu jak zmienic | Wyświetlone : 4423 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039