Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 25 maja 2025, o 01:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Kod szukaj

Więcej : Kod szukaj | Wyświetlone : 4137 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Mój skrypt logowania

Artykuł powstał przede wszystkim po to, byśmy już nie musieli tłumaczyć na forum jak wykonać logowanie.

Napiszcie co o nim sądzicie. Co warto ewentualnie poprawić itp.
Więcej : Mój skrypt logowania | Wyświetlone : 8467 | Odpowiedzi : 13 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Menu rejestracjii

Więcej : Menu rejestracjii | Wyświetlone : 3534 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wysokość komórki tabeli <td>

Więcej : Wysokość komórki tabeli <td> | Wyświetlone : 23633 | Odpowiedzi : 31 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Obrazek

Mam obrazek 15x15 i jak chce na niego klikna to zeby mil rozmia 2113x1233 jak to zrobić.Podajdzie kod z PRZYKLADEM
Więcej : Obrazek | Wyświetlone : 6777 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zmienne super hiper globalne :-)

Zmienne super globalne: $_xxxx są dostępne dla wszystkich dokumentów dla każdego użytkownika z osobna.

Ja mam dwie spore, statyczne tablice danych, z których bardzo aktywnie korzystają wszystkie strony serwisu. Dla każdego użytkownika są takie same.

Statyczne -> rzadko aktualizowane, raz na dzień, albo co tydzień, aktualizacja wykonywana przez admina serwisu.

Ponieważ te dane są bardzo aktywnie wykorzystywane, nie chcę za każdym razem ich wczytywać z bazy danych, czy z pliku txt. Chodzi mi o to, ...
Więcej : Zmienne super hiper globalne :-) | Wyświetlone : 3087 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Sonda w PHP

Więcej : Sonda w PHP | Wyświetlone : 3143 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jeśli user1 strona1

Więcej : Jeśli user1 strona1 | Wyświetlone : 4726 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z przepisaniem wynikow...

Witam. Mam taki problem - po prostu zglupialem kompletnie. Do tej pory wszystko gralo i bach... Wybieram z bazy dane prostym zapytaniem

$zadanie5 = "select id_druzyny, data, godzina from terminarze
where kolejka = 'I'";
$rezultat5 = mysql_query($zadanie5);

a nastepnie wyniki z jednej kolumny 'id_druzyny' chce wpisac sobie do tablicy jednowymiarowej $tab_druzyn_id. Wpisuje, owszem, ale tylko jeden wynik (cyfre 1), podczas gdy przy pomocy tego zapytania otrzymuje trzy wyniki kolejno powinny to byc 1, 2 i ...
Więcej : Problem z przepisaniem wynikow... | Wyświetlone : 5048 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Flash a Windows XP SP2

Więcej : Flash a Windows XP SP2 | Wyświetlone : 3176 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039