Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 28 maja 2025, o 02:41

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

problem z pear quickform

Więcej : problem z pear quickform | Wyświetlone : 3067 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Menu pojawia sie i znika ://

Więcej : Menu pojawia sie i znika :// | Wyświetlone : 2724 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z menu

Więcej : Problem z menu | Wyświetlone : 6713 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Potrzebna optymalizacja

Podczas wstawiania dość sporej ilości kodu jako wartości innerHTML, wszystko było w porządku, dopóki nie poprzedziłem wszystkich kłopotliwych znaków "\" (odwrotnym ukośnikiem). W tym momencie program się posypał, to co pisałem, pokazywał z 10 sekundowym opóźnieniem, aż w końcu nie mogłem niczego w programie kliknąć.

Mam Athlon'a 1700+ z 512 400MHz MB DDRAM. Po zakończeniu procesu Pajączka, sprawdziłem ile mam wolnej pamięci, było jej 250MB :idea:

Ponowne ...
Więcej : Potrzebna optymalizacja | Wyświetlone : 4248 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

maksymalizacja okna

Czy może ktos mi powiedziec co musze wpisac (jakis skrypt)
aby otwierająca się moja strona zawsze sie otwierała w oknie zmaksymalizowanym?

Z góry dziękuje, pozdrawiam
Więcej : maksymalizacja okna | Wyświetlone : 10058 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Wielkość liter jest ważna

Dla programistów JavaScript to oczywiste, dla Pajączka nie. Kiedyś przez godzinę szukałem błędu w kodzie, a okazało się, że zamiast "setTimeout" napisałem "setTimeOut".

Chodzi oczywiście o to, że Pajączek koloruje kod z błędami (w wielkości liter). Nie zapomnijcie tego poprawić w najnowszej wersji.
Więcej : Wielkość liter jest ważna | Wyświetlone : 4046 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Marque jak wstawić na obrazek?

Więcej : Marque jak wstawić na obrazek? | Wyświetlone : 3557 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

format daty

Więcej : format daty | Wyświetlone : 3364 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039