Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 4 maja 2025, o 18:20

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Windows7 64-bit

witam
czy pajaczek będzie działac na win 7 64-bit
Więcej : Windows7 64-bit | Wyświetlone : 4567 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Czcionka w IE7

Moim zadaniem było umieszczenie na tej stronie:

skryptu z podpowiedzią.
W Mozilli wyświetla się prawidłowo, ale dlaczego w IE7 czcionka zrobiła się taka brzydka, zniekształcona?
Więcej : Czcionka w IE7 | Wyświetlone : 7101 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Prośba - aktualizacje

Gdy jest dostępna nowa wersja Pajączka wyskakuje okienko z informacją o jej pobraniu.
Czy można w tym okienku wpisać jeszcze jakiego programu dotyczy aktualizacja, ponieważ zdarza się, że równocześnie otwartych mam kilka innych programów?
Więcej : Prośba - aktualizacje | Wyświetlone : 3182 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Makrokody

Witam!
Mam problem ze wstawianiem makrokodow na strone.
Na poczatku chce poinformowac iz nie wstawiam gotowych stron tylko kopiuje kod zrodlowy ktory sie pokazuje i przeklejam na strone(cos w stylu wstawiania czegos na aukcje allegro czyli ze tam mam kreator i tam wlasnie wrzucam kod).
Napotkane przeze mnie problemy sa nastepujace:
1. Podczas wstawiania kalendarza zaawansowanego rozjezdza sie on na cala strone. Co moge zrobic aby tak sie nie dzialo?
2. Zarowno w kalendarzu zaawansowanym ...
Więcej : Makrokody | Wyświetlone : 3187 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Forum wielotematyczne

przedstawiam Wam forum wielotematyczne na którym znajdziemy filmy do pobrania, filmy online, programy itd. Adres strony to

Panie "Zresocjalizowany pogromco kocziczków", masz Pan poważne kłopoty
Więcej : Forum wielotematyczne | Wyświetlone : 4213 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Strona wielojązyczna

Więcej : Strona wielojązyczna | Wyświetlone : 6685 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

aktywacja uzytkownika

Więcej : aktywacja uzytkownika | Wyświetlone : 5215 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Wysłanie formularza i powrót

Więcej : Wysłanie formularza i powrót | Wyświetlone : 17288 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

mam 2 pytania związane z pajączkiem

mam 2 pytania związane z pajączkiem
1) jak zrobić żeby pajączek wstawił <br /> zamiast <br> tak chyba powinno to wyglądać
2) w jaki sposób podłączyć wszystkie bazy z mysql do pomocnika mysql w pajączku bo mi się udało zrobić tylko tak żeby pomocnik działał i nie protestował z ustawioną jedną bazą ale wygodniej by było gdyby były wszystkie

sorki jeśli w złym miejscu pisze i jeśli takie pytanie już padło ale jest tu taki ...
Więcej : mam 2 pytania związane z pajączkiem | Wyświetlone : 3528 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pierwsze literki w tekscie

Witam,
Jak zrobić żeby sformatować tylko pierwsze literki w tekście (lub divie, albo pomiędzy wybranymi znacznikami) ?
Czy muszę koniecznie każdą literkę umieszczać w spanie?
Czy można to zrobić hurtem bez użycia skryptów?
Więcej : Pierwsze literki w tekscie | Wyświetlone : 10101 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039