pisałem w nerwach po zainstalowaniu nowej wersji, a przed pracą.
na spokojnie w oknie wyszukiwania/zamiany dodaliście na dole 3 pola radiowe 1 pole przenosi kursor po znalezieniu na edytor (czyli traci fokus okienko wyszukiwania), 2 pole ma po naciśnięciu szukania zostawić fokus na wyszukiwaniu (ale oprócz fokusuje w polu tekstowym (tekst wyszukiwany) - i tu mam problem, bo skrót klwiszowy następne i zastąp (czyli n i z) jak nie ma fokusa na polu textowym tylko na okienku wyszukiwania działa BEZ ALT - czyli operowaliśmy 2 przyciskami czyli 2 palce - aktualnie, fokus po znalezieniu czegoś (przy zaznaczonej 2 opcji radia) wchodzi w edycje tekstu szukanego czyli jak nacisną znów 'n' to zmienie tekst szukany zamiast szukać następnego (aktualnie muszę gimnastykować palce trzymając ALT i klikając n lub z).
Ponieważ jaśniej pisemnie tego nie wyjaśnie, a prawdopodobnie przejdzie ta uwaga bez większego echa, dodam tylko że nie zawsze nowinki muszą być dobre, a łatwo przedobrzyć i coś poprostu sp.....

- przeinsatluje sobie wersje poprzednia pająka (który nawiasem mówiąc jest najlepszym programem jaki miałem okazję używać) i już się powstrzymam od przyszłych aktualizacji.
Osobiście nie widzę w ogóle sensu w dodaniu tych 3 opcji na dole okienka wyszukiwania (jak pisałem rozbiliście 1 przycisk zamykania na 3 opcje wątpliwej potrzeby).
a co do samego okienka to u mnie na winxp na ful aktualkach Microsoftu przy średnio 10 - 15 oknach otwartych jednoczenie (różnych narzędzi) po zainstalowaniu nowej wersji okienko wyszukiwania mam zawsze on top nad wszystkimi oknami.