Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 4 maja 2025, o 22:14

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z komputerem

Więcej : Problem z komputerem | Wyświetlone : 7369 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

pomocy

Więcej : pomocy | Wyświetlone : 5474 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Odblokowanie Pajączka

Więcej : Odblokowanie Pajączka | Wyświetlone : 4076 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

pomocy

Więcej : pomocy | Wyświetlone : 5594 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

błąd przy eksporcie tabeli bazy danych

Używam obecnie pajączka w wersji 5.9.1.8 (VistaSP2 64bit). Nie mogę eksportować jednej tabeli z bazy danych. Program albo zawiesza się albo wyskakuje poniższy błąd przy próbie zapisu danych do pliku.
Po wystąpieniu błędu nie można zamknąć samego pajączka pojawiają się komunikaty z zapytaniami o zamknięcie i tyle. Zamknąć można tylko przez menedżera zadań.
Eksport większych tabel przechodzi bez problemu.

Poniżej zrzut z błędem.

Obrazek
Więcej : błąd przy eksporcie tabeli bazy danych | Wyświetlone : 6398 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Z jakiego silnika korzysta "podgląd" Pajączka?

Witam

Wiem, że wcześniej był to odpowiednio IE6, IE7, ale teraz to już zgłupiałem.

Strona wygląda dobrze w IE 5.5, IE 6, IE 7, IE 8, Operze, Firefoxie, Google Chrome, Safari, a pod poglądem pajączka jeden div jest przesunięty...

Moje pytanie - z jakiego silnika korzysta Pajączek do generowania podglądu?

Pozdrawiam
Więcej : Z jakiego silnika korzysta "podgląd" Pajączka? | Wyświetlone : 10083 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podkład graficzny

Proszę o pomoc w sprawie pytania z 17-X-09
Więcej : Podkład graficzny | Wyświetlone : 4309 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

dwa serwery = jedna strona

Czy spotkał się ktoś z przypadkiem, żeby jedna strona była umieszczona na dwóch różnych serwerach ale pod różnymi nazwami,np: www.example-ex.pl i www.ex-example.pl

Jak widzi takie strony google i co się pojawia w wynikach wyszukiwania?
Więcej : dwa serwery = jedna strona | Wyświetlone : 4415 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039