Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 10 czerwca 2025, o 09:22

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Mapowanie przy podglądzie - problem ...

Witam. Już jakiś czas używam pajączka i jestem bardzo zadowolony. Mam jednak problem z właściwym mapowaniem podglądu tzn. gdy prowadzę zmiany w kodzie strony bezpośrednio na serwerze to wszystko jest ok, zmiany są od razu widoczne . Natomiast problem się pojawia, gdy chciałbym (mając kopię serwisu na dysku) robić zmiany w kodzie i podejrzeć zmiany zanim je opublikuję .... Wg pomocy starałem się ustawić mapowanie podglądu poprawnie ale zawsze jak dam podgląd to uruchamia mi ...
Więcej : Mapowanie przy podglądzie - problem ... | Wyświetlone : 5169 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podkreślanie błędów pisowni

Po zaktualizowaniu wersji 5NXG Professional z 5.3 do 5.4 zniknęła mi możliwość podkreślania błędów pisowni, a przyzwyczaiłem się do tego. Nie ma znaczenia czy zaznaczę tą opcję czy nie po prostu nie podkreśla, co się zmieniło w stosunku do poprzedniej wersji? :roll:
Więcej : Podkreślanie błędów pisowni | Wyświetlone : 4132 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

preloader - kiedy umieszczać

Przy jakiej dolnej granicy wielkosci pliku .swf zaleca sie umieszczanie preloadera??
Więcej : preloader - kiedy umieszczać | Wyświetlone : 6656 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

cienie pod zdjeiem...

Więcej : cienie pod zdjeiem... | Wyświetlone : 2620 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kompresor kodu wycina potrzebne spacje

Więcej : Kompresor kodu wycina potrzebne spacje | Wyświetlone : 4138 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Niechciany odstęp HR

Więcej : Niechciany odstęp HR | Wyświetlone : 12940 | Odpowiedzi : 18 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Brak wychowania ?

Witam
Z góry przepraszam wszystkich forumowiczów.
Pytanie głównie skierowane do- fachowców czyli znawców danego tematu.

Wiem, że pytania powinno zadawać się na forum. Zdarza się czasami, że choć usilnie czekamy odpowiedzi nie ma. Na próżno szukać wyjaśniej.
Czy jeśli nie dostanę odpowiedzi będzie nie taktem jak poproszę, wyślę wiadomość prywatną wiem, że taka możliwość istnieje.
Pytam na tym forum ponieważ dotyczy problemów tu poruszanych.
grzegorz
Więcej : Brak wychowania ? | Wyświetlone : 10030 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

TEST WIELOKROTNEGO WYBORU-POMOCY

Więcej : TEST WIELOKROTNEGO WYBORU-POMOCY | Wyświetlone : 4262 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Co raz bardziej k...

Więcej : Co raz bardziej k... | Wyświetlone : 3822 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

mail

Więcej : mail | Wyświetlone : 5518 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039