Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 20:03

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

session_start()

Więcej : session_start() | Wyświetlone : 13712 | Odpowiedzi : 18 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Skrocenie kodu :)

Więcej : Skrocenie kodu :) | Wyświetlone : 5773 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

rozdzielczość

Więcej : rozdzielczość | Wyświetlone : 7683 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak wyswietlić zdjęcia przechowywane ma MS SQL Server 2K

Witam,

potrzebuję wyświetlić na stronie zdjęcia przechowywane w bazie na serwerze MS SQL 2K, w polu typu Image.

Czy ktoś może popowiedzieć mi jakieś rozwiazanie?

Robert
Więcej : Jak wyswietlić zdjęcia przechowywane ma MS SQL Server 2K | Wyświetlone : 8013 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

W R Ó C I Ł E M!!!

I oto przed Wami wszystkimi antyqjon triumfalnie powraca na forum Cream Software :) Witam wszystkich starych znajomych (nowych dopiero będę miał :P)!!! Mam teraz stałego neta, dużo pamięci RAM i mogę znów tu być! Yeah!
Więcej : W R Ó C I Ł E M!!! | Wyświetlone : 5586 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

inspektor mySQL

czy ktoś korzysta z tego cacka i ma podobne problemy? podczas aktualizacji danych w tabeli po naciścięciu przycisku "wprowadzenie zmian dokonanych lokalnie..." mam klepsydrę ok 20sec. i hasło: "próba aktualizacji 1 rekordów w tabeli nie powiodła się... "... dalej że niby ktoś blokuje albo dokonał zmian w bazie co jest oczywiście nieprawdą... nieraz po tych 20 sec. oglądania klepsydry w końcu dane się zaktualizują ale albo trwa to tyle ile trwa albo na koniec w ...
Więcej : inspektor mySQL | Wyświetlone : 4385 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Anty wirus - Śmieciarek

Witam!!

Jestem już po lekturze pomocy i jednego z wątków z forum i niestety...
Ni jak nie mogę pogodzić ze sobą programu antywirusowego ze Śmieciarkiem.
Szczegóły moich walk zamieściłem na: http://pp.elektroda.net/as.
Jeśli ktoś w chwili wolnej mógłby rzucić na to okiem i coś zasugerować byłbym bardzo wdzięczny!!

Z góry dziękuje z apomoc!!

Pozdrawiam
/PP
Więcej : Anty wirus - Śmieciarek | Wyświetlone : 11761 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039