Ja jeszcze coÅ› wyskrobiÄ™
Gitarenmasaker - Ty się zdenerwowałeś moją wypowiedzią, ale ja wcześniej twoją, bo nie chciało Ci się sprawdzić o co chodzi z tym nieszczęsnym framespacing. Może gdyby chciało Ci się sprawdzić nie byłoby wcale takiego długaśnego tematu... ale twoja wola denerwować innych...
Mi znalezienie zajeło 5 min. (może mniej) i wszystko znalazłem w pajączku. Pomoc (pamiętaj jest coś takiego) została napisana aby pomagać
Co do twojego kodu sprawdziłem go zanim napisałem posta na forum, ale nie było żadnych błędów, wywnioskowałem stąd, że zmodyfikowałeś lub wygenerowałeś nowy kawałek kodu i dlatego poprosiłem o udostępnienie...
Za pomoca marginesow ktore Ci podalem jak się orientuje możesz uzyskać podobne efekty jak za pomocą framespacing...
Ja nie korzystam w ogóle z frame, wszystko generuje w tabelach i w ten sposób organizuje treść. Dla mnie jest to wygodniejsze...
Nie chciałem abyś poczuł się urażony moją wypowiedzią, ale chciałem wyraźnie zwrócić twoją uwagę abyś sam poszukał rozwiązania, a nie rzucał od razu pytanie na forum. Przecież mogłeś poszukać... zaznaczyć w swoim poscie że ten atrybut nie jest w standarcie, to nie była informacja do której ciężko było dotrzeć... Szanuj czas innych...
Pozdrawiam