Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Jak ustawić To Mapowanie

Jeśli jesteś bardzo początkujący i nie wiesz prawie nic na temat tworzenia stron czy też innej tematyki, a chciałbyś zadać pytanie, prosimy, zrób to na tym forum.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Postprzez FastMan » 25 lutego 2005, o 07:46

dobra zacznijmy WSZYSTKO !! od początku : Wchodze w serwisy wybieram nowy serwis wtedy wybieram I wtedy musze wybrać Tak : D://FastMan/Onet/Webmajster 2/clanbs bo tam mam folder z webmajstera 2 co chce opublikować i w tym folderze są wszystkie pliki .html i jeszcze folder z multimedia , images , .webmajster no to wybieram clanbs wtedy pisze nazwę Strona... wybieram folder startowy i co tu wybrać ? D://FastMan/Onet/Webmajster 2/clanbs to mam wybrać??? główny plik serwisu wybieram index.html dokument podglądu wybieram .Preview.html bo w webmajserze zawsze tak było że to się otwierało na podgląd
opis serwisu : Coś tam pisze w html help nic nie ustawiam teraz Mapowania i wybieram ten plusik u góry dobrze??nazwa co tu podać ? mapowany folder co tu wybrać na adres url co tu wpisać ?
czy wybrać to drugie Mapowanie przy synchronizacji i co tu wpisać co to folder lokaly a co to zdalny
aha przy synchronizacji tzreba wybrać serwis to w moje serwisy wybrać żeby dodać i wybieram dodaj serwer FTP przyjazna nazwa co tu wpisać a adres serwera to ftp.republika.pl ? czy http://republika.pl czy jeszcze inaczej ?
użytkownik to wpisać mój e-mail ? czy może to clanbs bo mam zarejestrowne clanbs ale jak się loguje to podaje mój e-mail a może tylko to przed @ bo w webmajsterze 2 wpisuje clanbs i hasło a folder startowy to co ? POMOCY!!! a może komuś prześle moje projekty i mi to opublikuje ale żeby danych nie zmieniać albo jak to ktoś z grupy pajączka np.platekr mi
opublikuje może dodać w linkach ten button Pajączek co ma platekr
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez FastMan » 25 lutego 2005, o 07:50

aha i to nie musi być na republice albo friko.pl tylko zarejestrować swoje jakieś darmowe z obojętnie jakim adresem i mi podać adres ja i tak sobie to na prv.pl zmienie
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez cherr » 25 lutego 2005, o 16:43

Metoda prób i błędów
cherr
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 171
Dołączył(a): 14 lipca 2004, o 15:03

Poprzednia strona

Powrót do Dla bardzo początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników