Ekhem,
pozwolę sobie zabrać głos, cobyście roco23 nie myśleli, żem burak skończony.
Ale serio: tak jak napisał lockoom, głównie chodzi o formę. Pisze ktoś pierwszy post i od razu żądania - i na maila mu wysłać odpowiedź. Mam napisać rozprawkę i mu wysłać. Kpina.
Każdy z nas (przynajmniej ja) dochodził latami do wiedzy, którą ma. I chcemy się tą wiedzą dzielić, w miarę wolnego czasu, ale nie w taki sposób. Troszkę szacunku - napisz jaki masz problem, poproś o pomoc a ktoś Ci jej na pewno udzieli. Poza tym nasz czas też nie jest z gumy (większość pracuje, studiuje i jeszcze zajmuje się tworzeniem stron - niektórzy (np. ja

) jeszcze mają rodzinę, o którą też trzeba zadbać). Postaraj się znaleźć odpowiedź sam, a dopiero jak nie poradzisz sobie - pisz. Gwarantuję, że większość problemów jesteś w stanie rozwiązać samodzielnie - informacji w necie jest mnóstwo - od czego są wyszukiwarki? A jak już sobie żywcem nie radzisz - wtedy pisz, ale staraj się sformułować problem zwięźle, konkretnie i jasno, żebyśmy nie musieli spędzać połowy dnia na zgadywanie o co Ci chodziło. I będzie git - na pewno ktoś Ci pomoże.
A jak widzę taki post jaki zapoczątkował ten temat, to mnie krew zalewa - gościu nie zadał sobie minimum trudu a czeka na gotowce i to jeszcze na maila mu wysłać - nie chce mu się nawet zaglądnąć na forum. Bezczelność w czystej formie.
StÄ…d moja reakcja.