Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 25 maja 2025, o 00:36

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[php] odczytywanie z adresu

Witajcie

Mam pytanie
Założmy ze ktos wpisze adres www.costam.pl/zapisz.php?wpisz=costam"

to co zrobic aby odczytac tylko to costam ???
Więcej : [php] odczytywanie z adresu | Wyświetlone : 2930 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

wyglad zapytania?

jak powinno wygladac zapytanie,

zalozmy ze mam tabele w bazie danych nazwa UZYTKOWNICY, pola w bazie to: id, nick, opis, rekordy takie:

| id | nick | opis |
| 4 | newneo | Ptasznik ozdobny |
| 5 | newneo | Lasiodora parahybana |
| 6 | Gadzinka | ...
Więcej : wyglad zapytania? | Wyświetlone : 5462 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak pobrać wartość pola

Więcej : Jak pobrać wartość pola | Wyświetlone : 5213 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Lamerskie pytanie! (ramki)

Więcej : Lamerskie pytanie! (ramki) | Wyświetlone : 8456 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

już wiem

Więcej : już wiem | Wyświetlone : 3116 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Autozliczanie

Więcej : Autozliczanie | Wyświetlone : 12135 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Szybkie formatowanie dokumentu/ow

Więcej : Szybkie formatowanie dokumentu/ow | Wyświetlone : 2315 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039